Home >> Cases >> Van e-learnings naar complete learning business

FinanceHub

Alex van Groningen is sinds 1994 dé toonaangevende partner voor finance professionals en executive managers. Waar Learning Heroes eerder de software en content leverden voor FinanceHub, staan zij nu als partners aan de start van een nieuw businessmodel. 

#business #concept #content #video #software #portfolio 

FinanceHub - Sfeer (01)

Dé partner voor ambitieuze financials en managers

Als opleidingsinstituut en uitgever biedt Alex van Groningen professionals inspirerende mogelijkheden om verder te komen in hun ontwikkeling van kennis, netwerk en carrière. Via een verreikend multimediaal platform met toonaangevende opleidingen, evenementen, congressen, awards, diners, magazines en nieuws- en vacaturesites. Sinds 2020 is Alex van Groningen onderdeel van Sijthoff Media.

Alex van Groningen stond net als andere opleidingsinstituten voor de uitdaging om goed in te spelen op de ontwikkelingen in online leren en de voortgaande automatisering. Vanaf de eerste ontmoeting legde Learning Heroes het fundament van de online academie met hoogwaardige e-learning en inzet van zijn software. Een e-learning platform waarin financials jaarlijks aan hun PE-verplichting (Permanente Educatie) kunnen voldoen.

Van PE-punten naar PE-portfolio

In 2019 werd de huidige PE-accreditatie ingrijpend aangepast en de organisatie stond zo voor een grote uitdaging. Financials gaan met een portfolio werken en kiezen vanuit hun persoonlijke leerdoelen diverse activiteiten waarmee ze aantonen dat ze hieraan gewerkt hebben. De huidige online leeromgeving faciliteerde dit niet. Het businessmodel klopte niet meer, omdat financials niet hoofdzakelijk PE-uren meer hoefden te halen.

Alex van Groningen schakelde hierop de hulp van Learning Heroes in om met de perfecte oplossing te komen. Waar Learning Heroes eerder de software en content leverden, staan zij nu als partners aan de start van dit nieuwe businessmodel. Eind 2021 is de nieuwe werkwijze live gegaan voor financials en managers.

Bouw jouw portfolio

Financials koppelen op het nieuwe FinanceHub in hun nieuwe persoonlijk portfolio de verschillende thema’s aan hun leerdoelen. Onder elk thema biedt het unieke kennisplatform uiteenlopende typen content, van podcasts en trainingen tot e-books en interactieve webinars. Het learningsysteem koppelt eenvoudig de activiteiten aan het leerdoel in het persoonlijke portfolio dashboard. 

Abonnementen

Dankzij de uitgebreide mogelijkheden in de abonnementsmodellen kan FinanceHub het perfecte abonnement bieden. Voor een vast bedrag per jaar heb je onbeperkt toegang tot al het materiaal in het kennisplatform. En met één druk op de knop stuur je de factuur voor dit abonnement naar jouw werkgever. 

Benieuwd naar het resultaat?

“Learning Heroes ken ik als een team enthousiaste en betrokken professionals. Ze excelleren in het scherp zetten van business, vraag en doelgroep. Met een stevige kennis van het ontwikkelen van hoogwaardige e-learning stonden zij aan de basis van de ontwikkeling van onze academie en doorontwikkeling ervan naar kennisplatform. Samenwerken met Learning Heroes betekent voor ons; een betrouwbare partner die waarmaakt en waarde toevoegt.”
Melle Eijckelhoff - Alex van Groningen
Melle Eijckelhoff
Directeur Alex van Groningen

Home >> Cases >> Van e-learnings naar complete learning business