Home >> Cases >> Slimme Zorg van Nu voor zorgprofessionals

Zorg van Nu

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport wil dat de zorg goed, betaalbaar en beschikbaar is en blijft. Met VWS lanceerden we een geaccrediteerde e-learning voor alle verpleegkundigen.

#content #software #leertraject #accreditatie #zorg #minvws

Zorg van Nu

Het ministerie zet volop in op slimme zorg: zorginnovaties inzetten om het werk in de zorg te verlichten, vergemakkelijken en efficiënter te maken. Met Zorg van Nu lanceert het ministerie een platform om zorgprofessionals de weg te wijzen in zorgtechnologie, e-health en digitale zorg. Zo ontdekken zorgmedewerkers wat er allemaal is en hoe ze dit in kunnen zetten.

Zorg van Nu deelt op verschillende manieren ervaringen met slimme zorg om meer bekendheid aan innovaties te geven en om zo de kennis over en het gebruik van slimme zorg te vergroten. Een perfecte aanleiding voor een e-learning.

Geaccrediteerde e-learning

De eerste stap voor Zorg van Nu was om een hoogwaardige geaccrediteerde e-learning academy op te zetten voor alle verpleegkundigen. Het behalen van dit doel is een grote uitdaging voor het ministerie. Niemand binnen de organisatie heeft ervaring met het volledig integreren van leertrajecten. Daarnaast hebben ze de expertise niet in huis voor een snelle en juiste aanvraag van de V&VN-accreditatie. Hier biedt Learning Heroes uitkomst met de jarenlange ervaring en kennis van het team! Samen met het ‘Zorg van Nu’-team is een succesvol leertraject ontworpen op basis van een krachtig concept en de visie van het ministerie. 

Doelgroepdenken en -schrijven

Binnen no-time is de complete gratis e-learning ‘Slimme Zorg van Nu’ ontwikkeld om het werk in de zorg te vergemakkelijken voor verpleegkundigen van alle niveaus. Dit vereist doelgroepdenken en doelgroepgericht schrijven waarin Learning Heroes zich specialiseert. Het concept is zo ingericht dat het ook bruikbaar is voor andere mensen in de zorg zoals mantelzorgers, studenten en bestuurders van zorginstellingen. 

Direct erkend met accreditatie

Dankzij het hoogwaardige materiaal lukte het Learning Heroes om in een versnelde procedure vanuit hun expertise ervoor te zorgen dat de e-learning volledig geaccrediteerd is. Zorgverleners kunnen er accreditatiepunten mee behalen: 8 punten bij V&VN, 7 punten bij NVvPO of 8 punten bij ADAP.

Klinkt dit als de e-learning voor jou?

“Samen met Learning Heroes hebben we onze e-learning Slimme Zorg van Nu ontwikkeld, en wat zijn we blij! Learning Heroes biedt veel expertise en sterke begeleiding. Ze stonden altijd klaar om ons te helpen en onze vragen te beantwoorden. Bovendien gaven ze veel waardevolle adviezen gedurende het proces. We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Dit alles heeft er zeker toe geleid dat onze e-learning binnen no-time werd geaccrediteerd!”
Janine Geluk - Ministerie VWS
Janine Geluk
Innovatie & Zorgvernieuwing, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Home >> Cases >> Slimme Zorg van Nu voor zorgprofessionals