Home >> Cases >> Online congressen en masterclasses

Sijthoff Media

Sijthoff Media is een omnichannel contentbedrijf en marktleider en autoriteit in de domeinen overheid, IT, marketing & communicatie, HR, finance en M&A. Learning Heroes organiseert online events voor o.a. de merken Binnenlands Bestuur en AG Connect.

#content #video #masterclasses #congressen #webinars #binnenlandsbestuur #agconnect #alexvangroningen #nbaopleidingen

Sijthoff - Sfeer (05)

Een pandemie

Sijthoff Media weet wat er speelt en geeft richting door mensen te informeren en verbinden. Maandelijks bereiken de labels van Sijthoff gemiddeld 1 miljoen professionals. Daarnaast organiseert Sijthoff jaarlijks ook tientallen veelbezochte events, congressen en opleidingen. Learning Heroes werkte al samen op content en techniek met onder andere Alex van Groningen en Adformatie. In 2020 gooide corona roet in het eten voor de events van Sijthoff Media. In no-time moesten deze events omgebouwd worden tot online events.

Online events

Learning Heroes heeft online events als expertise en kan zo de volledige organisatie of delen van de organisatie van online events op zich nemen. Van volledig programmamanagement, het opzetten van het inhoudelijke programma tot aan de rollen van (co-)host of gespreksleider. Dankzij onze onderwijskundige visie en online learning expertise kozen Binnenlands Bestuur en AG Connect ons om vorm te geven aan hun online congressen en masterclasses. 

Online congres Europese Subsidies

Binnenlands Bestuur organiseert in samenwerking met Vindsubsidies het ‘Succes met Europa’-programma. De mogelijkheden van Europese subsidie werden tijdens dit event in beeld gebracht door prominente EU-vertegenwoordigers zoals Diederik Samsom.

 

Voor de online events waren zij op zoek naar een betrouwbare partner om de kar te trekken en de interactiviteit tijdens de live events te bewaken. Learning Heroes bleek een logische partner vanuit eerdere contentsamenwerkingen.

 

Het event werd een groot succes. Uiteindelijk keken meer dan 700 ambtenaren mee, juist omdat het een online event was! 

Masterclasses Digitale Transformatie

AG Connect is hét platform voor alle IT’ers. IT-professionals komen hier voor duiding van trends en achtergronden van de laatste IT-ontwikkelingen. 

 

In samenwerking met Pegasystems, organiseert AG Connect vijf masterclasses voor winnende strategieën voor digitale transformatie. Experts bespreken de succesfactoren en valkuilen aan de hand van vijf concrete praktijkvoorbeelden.

 

Learning Heroes bewaakt wederom de inhoudelijke agenda en leidt ditmaal ook de panelgesprekken. Van de rol van leiderschap tot aan het omgaan met schaarse middelen, tijd en capaciteit, het komt allemaal in bod in deze reeks.

"Samen met Carolien Boekhoven van Learning Heroes hebben we het online congres ‘Succes met Europa!’ opgezet, waarmee we de mogelijkheden voor gemeenten om Europese subsidies te verkrijgen onder de aandacht hebben gebracht. Mede door de samenwerking met Learning Heroes werd de bijeenkomst een groot succes, met meer dan 700 aanmelders, een interessant programma, leden van het Europees Parlement, Nederlandse bestuurders en tal van succesvolle voorbeeldprojecten.”
Eric de Kluis - Binnenlands Bestuur
Eric de Kluis
Hoofdredacteur Binnenlands Bestuur

Home >> Cases >> Online congressen en masterclasses