Home >> Cases >> Jouw online coach voor persoonlijke groei

Mind.You

Lekkerder in je vel zitten. Geïnspireerd en gemotiveerd aan het werk. Dat is waar het nieuwe innovatieve leerconcept Mind.You voor staat. Op initiatief van Psychologie Magazine zag Mind.You het levenslicht.

#business #concept #software #maatwerk #persoonlijkegroei #vitaliteit

Mind You - Sfeer (02)

Tijd voor een B2B-propositie

WPG Media is met merken zoals Psychologie Magazine, Yoga by Happinez en Happinez al jaren expert op het gebied van mindstyle, waarbij gezondheid, persoonlijke groei, spiritualiteit, body en mind belangrijke thema’s zijn. Met de tijdschriften en de online academies bereiken deze merken een grote groep consumenten die werkt aan persoonlijke groei.

Psychologie Magazine kwam met het idee om de impact en engagement te verhogen met een B2B-propositie. De vraag was hoe de grote hoeveelheid hoogwaardige content ingezet kon worden om werkgevers te helpen.

Mind.You

Samen met Learning Heroes heeft Psychologie Magazine het online ontwikkelplatform Mind.You voor werkgevers ontworpen. Hier staat het stimuleren van flexibele organisaties met duurzaam inzetbare medewerkers centraal. Mind.You is de online coach die medewerkers laat groeien als mens. Die ondersteunt, stimuleert, uitdaagt en beloont voor een groter geluksgevoel en meer balans.

From scratch is een volledig nieuwe leerervaring bedacht voor de bevordering van mentale vitaliteit van de werknemer. Een innoverend concept met features en contentvormen waarbij het verhogen van engagement centraal staat.

Engagement Manager

Een solide implementatie is essentieel, en Learning Heroes gaat altijd net een stapje verder in innovatie. Immers, zonder interactie en engagement is er geen sprake van een geslaagd project. Daarom stelden we een engagement manager voor die het gebruik van het platform binnen de bedrijven stimuleerden met bijvoorbeeld webinars en sportsessies op locatie.

Mobile-first

Na evaluaties met deelnemers hebben we de weekprogramma’s geïntroduceerd. Elke week start je een nieuw programma van 6 overzichtelijke sessies, waarin je in een paar minuten per dag elke dag een stukje vitaler wordt. Inmiddels vertrouwen al vele werkgevers op Mind.You als steuntje in de rug voor mentale vitaliteit van hun werknemers. 

Meer weten of een demo aanvragen?

“Met Carolien krijg je niet alleen een slimme conceptontwikkelaar, maar meteen ook de meest enthousiaste cheerleader voor je project die je je had kunnen wensen. Die combinatie van aanstekelijk enthousiasme en kundigheid maakt het erg prettig werken met Learning Heroes. Uit ’t hart!”
Sterre van Leer - Psychologie Magazine
Sterre van Leer
Hoofdredacteur Psychologie Magazine

Home >> Cases >> Jouw online coach voor persoonlijke groei