Home >> Cases >> Academy voor audioprofessionals

Audify Academy

Audio is booming! Om alle professionals de mogelijkheid te geven zich te kunnen blijven ontwikkelen in de dynamische wereld van audio is Audify in samenwerking met Station10 en Learning Heroes, de ontwikkeling van de Audify Academy gestart. 

#content #software #NIMA-accreditatie #audio #radio #podcasts #soundmaster  

 

 

Audify - Sfeer (01)

Hoe klinkt jouw merk

Stichting Audify is de marketingorganisatie voor alle makers en gebruikers van audio. Audify heeft de kennis in huis om audio te laten werken om merken te versterken.

De wereld van geluid is volop in ontwikkeling en levert volop kansen voor merken en communicatie. Audify wil bijdragen aan de professionalisering van het audiodomein en het gebruik van audio door professionals verder ontwikkelen.

Audify Academy

Hiervoor ontwikkelen we samen met Audify en Station10 de Audify Academy met 7 modules over de ontwikkelingen in het audiolandschap. Van mediastrategie tot wet- en regelgeving, alles wat je moet weten.

Learning Heroes ontwikkelt het online platform en is nauw betrokken bij de inhoudelijke ontwikkeling van de modules. Met het kwaliteitskeurmerk van accreditatie bij NIMA voor PE-punten biedt Audify nu een complete online opleiding voor mediaspecialisten.

Iedereen doet mee

Werkelijk iedereen uit het veld die er toe doet wil zijn steentje bijdragen door zijn of haar kennis te delen. Diverse DJ’s zoals Gerard Ekdom, Rob Stenders, Erik de Zwart, Max Bolhuis en Daniel Lippens delen hun kennis en visie. Podcastspecialist Jeroen de Bakker van Airborne vertelt over de magie van podcasts en business experts zoals Audiohuis directeur Mandy van der Wal lichten de toekomst van audio toe. Ook Connected Cars, JUMBO radio, Talpa, NPO, Spotify, de luistercijfers, het nieuwe Nationaal Media Onderzoek en nog veel meer, hebben hun plek in deze waardevolle academy.

Reacties uit het veld

Er zijn zeven modules en elke module is ongeveer twee à drie uur studietijd. De deelnemer kiest zelf welke modules interessant zijn. Als de deelnemer alle modules succesvol heeft afgerond dan is hij/zij een ware Soundmaster! De reacties van de deelnemende professionals die gratis toegang hebben tot de academy zijn enthousiast over het aanbod, de vorm en de kwaliteit van de modules. De academy wordt zelfs zo goed ontvangen dat dit  internationaal is opgepikt!

Klinkt dit als de online opleiding voor jou?

“Met Audify hebben we een doelstelling om iedereen werkzaam in de markt van audioreclame een laagdrempelige opleiding te bieden zodat het algemene kennisniveau over audioreclame vergroot wordt. Wij vinden in Learning Heroes een uitstekende partner die voor ons hoogwaardige content levert en een professioneel platform biedt om onze content op een goede didactische manier beschikbaar te maken. Het platform is goed ingericht, eenvoudig in gebruik voor ons als opleider maar juist ook voor de gebruiker, onze professionele studenten. Het voelt als een online magazine. We krijgen veel positieve reacties uit de markt over deze opleiding. De samenwerking met de mensen van Learning Heroes is heel prettig, ze zijn zeer kundig en acteren snel. We zijn pas halverwege met onze Audify Academy en we kijken uit naar de tweede helft.”
Liedewij Hentenaar - Audify
Liedewij Hentenaar
Directeur Audify

Home >> Cases >> Academy voor audioprofessionals