Home >> Cases >> Leeromgeving voor mbo-opleidingen

Codename Online

Codename Future activeert jongeren. Zij bereiden studenten voor op hun actieve rol in de samenleving. Samen bouwen we aan Codename Online: een leeromgeving die past bij jongeren van deze tijd.

#software #maatwerk #scholen #mbo #nederlands #burgerschap #loopbaan

Codename - Sfeer (03)

Dé uitgeverij die jongeren in de ‘aan’-stand krijgt

Social enterprise Codename Future weet hoe studenten de samenleving op een positieve manier kunnen beïnvloeden. Hoe zij zich online moeten gedragen. Hoe ze te motiveren.

Met lesmethodes Nederlands, Burgerschap en Loopbaan is Codename Future al jaren een begrip in het MBO. Maar met alleen leerboeken red je het niet meer. Codename Future zocht naar een partner om een kick-ass leeromgeving neer te zetten die past bij jongeren van deze tijd.

Actuele onderwerpen in een online leeromgeving

Codename Future weet als geen ander wat speelt onder jongeren. Met de Young Reporters, stagiaires van verschillende opleidingen, zitten ze altijd dicht op het vuur. Een online leeromgeving biedt dé kans om actueel te zijn.

Met Codename Future ontwikkelen we Codename Online. Met behulp van interactieve lessen over actuele onderwerpen ontwikkelen studenten hier belangrijke vaardigheden en leren zij om het gesprek aan te gaan.

Voor de nieuwe generatie

Codename Online biedt allerlei tools om vaardigheden interactief aan te leren. Denk aan de Taalregel-trainer voor Nederlands, of een interactief cv maken met Loopbaan. Je leert via actuele onderwerpen zoals Finfluencers, Deepfake en Dropshipping over de samenleving. Eindelijk een lesmethode die aansluit bij de belevingswereld van jongeren.

Continue doorontwikkeling

Gezamenlijk bouwen we nog dagelijks aan de functionaliteiten van dit platform. In sprints werken we nieuwe functionaliteiten samen uit, waarna onze developers op bijna wekelijkse basis nieuwe features lanceren op het platform.

"Als educatieve uitgever zochten wij een partner om een kick-ass leeromgeving te ontwikkelen voor het mbo onderwijs. Een partner die kennis en ervaring heeft in de didactische uitdagingen van het onderwijs, die pro-actief meedenkt bij het uitdenken van het juiste technische concept én de vertaalslag kan maken naar een doordacht en vernieuwend product. Met Learning Heroes hebben wij die partner. De korte lijnen werken bijzonder prettig en maken dat je echt begrepen wordt zodat er een product staat die aan onze wensen voldoet."
Martijn Spekman - Codename Future
Martijn Spekman
Directeur Codename Future

Home >> Cases >> Leeromgeving voor mbo-opleidingen